Home / Home - Improvement / 6 RAHIA, JOILLA TEET KODISTASI MUKAVAN JA TYYLIKKÄÄN

6 RAHIA, JOILLA TEET KODISTASI MUKAVAN JA TYYLIKKÄÄN

6 RAHIA, JOILLA TEET KODISTASI MUKAVAN JA TYYLIKKÄÄN

 

Rahit ovat yksi monipuolisimmista huonekalukategorioista. Niitä voidaan käyttää istumiseen tai pöytänä, mutta myös tyynynä tai jalkatukena. Ne eivät ole uusia huonekaluja vaan alkuperäiset rahit menettivät paikkansa osana sisustusta, kun muut jalkatuet sekä istuintyynyt valtasivat markkinat. Nyt 2000-luvulla rahit ovat kuitenkin löytäneet taas paikkansa suomalaisissa kodeissa.

Ne tulevat kaikissa muodoissa, kokoina ja väreissä, joten sisustuksen luominen tai muiden vaatimusten täyttäminen on helppoa. Tästä listasta löydät 6 rahityyppiä, joilla luot kodistasi trendikkään sekä kotoisan.

  1. Tilkkukankaiset rahit

Tilkkukankaiset rahit antavat kodillesi käsityöläistä tunnelmaa. Niitä voidaan käyttää sohvaryhmän kanssa tai makuuhuoneessa. Tilkkukankaiset rahit voivat olla yksivärisiä tai monivärisiä ja ne luovat erittäin kotoisaa tunnelmaa. Tilkkukankainen rahi on myös mielenkiintoinen DIY-projekti. Voit tuoda kaikki haluamasi värit huoneeseen yhdellä tilkkukankaisella rahilla.

  1. Mokkanahkaiset rahit

Mokkanahkaiset rahit luovat sivistynyttä ja ylenpalttisen tyylikästä tyyliä kotiisi. Mokkanahka on pehmeää ja mukavaa, joten täydellinen valinta säkkituolirahin materiaaliksi. Voit käyttää tätä rahia myös huoneen extratuolina, kun hankit sen sohvaasi sopivana värinä.

  1. Marokkolainen nahka

Marokkolaista nahkaa olevat rahit sopivat kaikenlaisiin tiloihin. Hopeinen metallin loisto tekee rahista sopivan huonekalujen metallisten tankojen seuraksi luoden modernia tyyliä. Harmaa marokkolainen nahkarahi taas sopii vintagenahkaisen sohvan seuraksi luoden antiikkista tunnelmaa. Materiaalia ei tarvitse huoltaa usein ja siksi se on ideaali valinta.

  1. Virkatut rahit

Virkatut rahit lisäävät lämpöä kotiisi. Se on paras valinta makuuhuoneisiin tai kirjastohuoneeseen, kun tarvitset mukavaa tunnelmaa. Voit käyttää virkattua rahit myös mukavana käpertymispaikkana. Yhdistä virkatut rahit neulottuun vilttiin ja huoneestasi tulee entistä kotoisempi. Voit hyödyntää omia virkkaustaitojasi kotisi sisustuksessa.

  1. Juuttirahit

Juuttirahit ovat parhaita minimalistiseen ja eleganttiin sisustukseen. Ne antavat juuri oikean määrän mukavuutta jokaiseen huoneeseen liioittelematta. Voit käyttää näitä raheja myös ulkona. Ne lisäävät käsittelemätöntä, mutta silti sivistynyttä, tyyliä sisustukseesi.

  1. Samettiset rahit

Samettiset rahit luovat näyttävää sekä luksustasoista tyyliä, minne ikinä ne asetatkaan. Koska kangas on erittäin pehmoista ja herkkää, sopivat nämä rahit vain sisäkäyttöön. Voit lisätä muutaman samettisen rahin tyynyiksi sänkysi tai sohvasi kumppaniksi. Tukeva samettinen rahi antaa huoneellesi aitoa glamouria.

Pahin monipuolisuus riippuu sen materiaalista, muodosta ja tukevuudesta. Yhtä rahia voi käyttää monissa eri paikoissa. Raheja löytyy kaikkiin paikkoihin ja tilanteisiin. Joten ala nyt etsiä itsellesi sopivaa rahia.

About admin

Check Also

Home security and work lighting

The safety lighting is artificial lighting that ensures the recognition and safe use of the …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *